Transport si Plata

Modalitati de Transport si Plata

Livrarea Comenzilor:

- Livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzi de minim 350 de lei.

Pentru comenzi mai mici de 350 de lei costul transportului se plateste direct la curier si este 22 lei coletul de maxim 3 kg.

- Pentru comenzile din tara ( orice localitate in afara de Bucuresti ), invitatiisimarturii.ro nu percepe taxa de livrare.

Costul transportului se plateste direct la curier si este 22 lei coletul de maxim 3 kg .

Coletele sunt livrate prin curierat.

- Livrare gratuita in tara pentru comenzi de 350 lei.

- Dupa expedierea comenzii din "cosul de cumparaturi", in scurt timp veti fi contactat prin email, Whatsapp sau telefonul unui reprezentant invitatiisimarturii.ro care va stabili cu Dvs. detaliile legat de livrare.

- In cazuri speciale (produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului, dificultati de transport) nu rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare.

- SC. TOP BUSINESS SMART SHOP SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta comenzi si/sau livrari de la anumite clienti si/sau catre anumite adrese.

- Tranzactia se considera incheiata la acceptarea platii de catre vanzator, altfel tranzactia nu este considerata incheiata, iar confirmarea comenzii trimisa automat de sistem devine nula.

Daune la transport

SC. TOP BUSINESS SMART SHOP SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru transportul efectuat prin curierat rapid. În cazul în care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de societate SC. TOP BUSINESS SMART SHOP SRL, dar nu si alte despagubiri.

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON.

Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Produsele comandate raman proprietatea SC. TOP BUSINESS SMART SHOP SRL pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Plata produselor comandate se poate face:

1. Plata se poate face in avans prin virament bancar sau ramburs ( numerar la curierul care face livrarea )